Ha ugy érzed, hogy van valami ötleted avval kapcsolatban, hogy mit kéne ahhoz modosítanom, hogy a script még jobb, vagy még egyszerübb legyen a használata. Akkor irj egy mailt rabbitrc@freemail.hu tárgy:Ötlet a scripthez.
Ha szeretnél e-mailben értesítést kapni a Rabbitrc legujabb verziójának megjelenéséről akkor küldj egy mailt rabbitrc@freemail.hu tárgy:Feliratkozás.
Ha neked is letöltési problémáid vannak "Hibás a méret" akkor szedd le ezt a letöltéskezelöt segit a problémádon. Vodásoknak is jobb lesz.
RabbitScript v2.3 - Ez nem egy komplett script csak egy kiegészítés ami megkönyiti a trefortra történö csatlakozást. ezenkivül engedélyeztem benne a dcc Fogadást .
Ez a kiegészítés kizárolag Rabbitrc 2.2 verziora telepíthetö rá elösször azt kell telepíteni, majd miután kiléptál a Rabbitrcból elindithatod ezt a telepítöt ( mindent magátol csinál )
letoltés
RabbitScript v2.4 - Az RabbItRC v1.0 sikerén felbuzdulva valamint a barátaim kérésére megírtam a második verziót. nagyon sok modosítás született az 1.0 verzióhoz képest lehetöség van a program segítségével a több felhasználós üzemmodra valamint minden becenevedhez külön jelszót jegyez neg a program. Ha valami számodra fontos esemény történik akkor arról külön értesitést kapsz egy legördülö ablakban. A scriptben találhato 2 játék amöba és 4 a nyerö valamint egy Qviz program. Az elézö mintályára ebben a scriptben sincenek beollozott részletek mások munkáiból, csak ötleteket vettem tölük. Ha hibát találsz a programban vagy építö kritikád van esetleg valamit hiányolsz a programból kérlek írj egy mailtnekem és ahogy lehetüségem lessz potolom a hiányosságot. Röviden a felhasználói jogokról: használd egézszéggel :)!
letoltés
RabbitScript v1.0 - Ennek a verzionak a letöltési lehetöségét azért hagytam meg, mert volt olyan ember akinek jobban tetszett ez a verzio mint amit késöbb csináltam. Bár szerintem a tudása joval kevesebb senkit nem akarok megfosztani a lehetöségtöl, hogy azt használjon ami neki tetszik
Ennek a verzionak a fejlesztését befelyeztem tehát ha találsz benne hibát akkor az benne is marad :-) na jo lehet hogy néha kivételt teszek.
Röviden a felhasználói jogokról: használd egézszéggel :)!
letoltés

Korábbi verziok statisztikái

Rabbitrc v1.0 362 letöltés
Rabbitrc v2.1 394 letöltés