Ezen az ioldalon leírom, hogy mit tud ez a program és igy nem kell feleslegesen letöltened ha ugy érzed, hogy neked nem tetszene.

Több felhasznélos üzemmod
Indito gombok
Legördölő ablak
Automata Ghost funkció
Névlista szinezés
Játékok
kviz program
automata oprrátor
Szerverhez kapcsolodás és a kapcsolat bontása.
Rabbitrc menü

Többfelhasználos üzemmod
A script tudtommal egyedülállómodon lehetöséget ad a többfelhasználós üzemmodra.
Ez mit jelent:Minden családban elöfordulhat hogy egynél több ember használja ugyanazt a számítogépet ugyanarra a feladatra. Viszont annak is elég nagy a valoszínüsége hogy ezek az emberekk eltérö szokásokal rendelkeznek nem ugyanazok a barátaik és nem ugyanazokat a szineket kedvelik. erre a problémára nyujt ez megoldást ez a funkció. Mivel belépéskor a program mindent beálít minden paranétert az aktuáls felhasználo szeszélyei szerint.
Használat:Program elsö indításakor kér egy loginnevet és jelszot ez (nem a Beceneved ,nicked) lesz a program számára egy azonosító.Ha csak egyedül akarod használni akkor kikapcsolhataod ezt a funkciót és mindig egy loginnévvel jelentkezik be a program automazikusan. Ha uj embert szeretnél felvenni a felhasználok közé akkor ezt két helyen teheted meg. Ha belépéskor nem kapcsoltad ki a jeszó kérést akkor itt lehetöséged nyilik uj tag felvételére, de ha kikapcsoltad akkor csincs pánik. a <Rabbitrc menü
menüpontnál található a felhasznló csere (csak akkor látható he nincs kapcsolatod egy szerverrel sem. Kapcsolodás kapcsolat bontása

Indito gombok felsorolása balról jobbra

Inditó gombok
Bizonyos szerintem sürübben használt funkció egyszerüb es gyorsabb elérhetösége miatt hoztam létre az Indito gombokat.
Bekapcsolás:Rabbitrc menü
inditó gombok ha nem látható a gombsor akkor megjeleníti.
Beállítás: két helyrőé árhrző el a beálítási rész. Eggyik az Rabbitrc menü
Inditogombok, másik lehetöség az indito gombok felett jonn egérgomb ott a beállítást kell vákasztani. A gombok elrejtésére és áthelyezésére is itt van lehetőség.

Üzenö ablak
Legördülő üzenö ablak
Ha egy számodra fontos esemény történik pl: elveszik az oerátori jogod, valamelyik szobába belép egy barátod, netán beirják a neved. Ez a legördülö ablak mindig legfelül jelenik meg abbanm az esetben is, ha te bármilyen más alkalmazássaldolgozol. Esetleg videot nézel. Igy semmiröl nem maradsz le. ha beirjék a neved és a legördülö ablakra rákkatintasz akkor automatikusan az a szoba kerül lefelürre.

Automata Ghost funkció
Ha ugy szakad meg a kapcsolatod a szerverrel, hogy azt a szerver nem érzékeli könnyen elöfordul hogy ujracsatlakozáskor a neved ott van és elég idegesítő arra várni hogy ping time oput-tal kiessen. Vagy rosszabb esetben más használja a nevedet. Ilyen esetekben a szobába belépéskor a script felajánlja a nick kirugását ah tudja a nickhez tartozo jelszot. De kirugásra van lehetöséged akkor is ha a a névhez tartozo jelszot ismeri a script és jobb eglrgomboty nyomsz felette -=Kirugás a szerverről=- menüpontot választod.

Névlista szinezés Rabbitrc képe
Látható hogy a szobához tartozo névlistán a nevek nem egyforma szinüek. ennek oka az hogy lehetöség van beállítani bizonyos eltéréseket. a köbetkezö becenevek lehetnek szinesek:
IRC operátor
Szoba operátor
beszédjoggal bíró
Barát (notify tag)
Saját becenév
Mire jo: hosszu névlista esetén a gyors áttekintés közben is szembetünö ha ey barátod benn van a szobában.
Beállítás: Rabbitrc menü látvány beállítás / te látod igy / résznél lehet beállítani

Játékok a script jelenleg 2 játékot tartalmaz négy a nyerő és amöba. Tervezem további játékok megirását is. Használat: a szobában a névlista felett, vagy a priviben jobb egérclick és az elöjöugtó menüben a játékok pont alatt találhatóak.

Kviz A scriptbe beleirtam egy kviz programot is, hogy ne keljen külön programot futattni annak aki egy vetélkedöt akar csinálni beállítás: a Rabbitrc menü Kviz beállítás itt kel összeállitani a kviz kérdéseket. A jobb oldali lista a nemtett kviz kérdések a baloldali az aktuális kviz kérdései lesznek. Játék inbitása: a vkizre kijelölt szobában jobb egér klick ott a Kviz játék inditása. A többit már mindenki magátol megtalálja.
Kérdéseket menet közben is hozzá lehet adni illetve ki lehet törölni.
Pontozása heyles válasz adó neve felett egy jobb egér klick ott kviz pontozás és a kivánt opciot kell kiválasztani.

Automata operátor Sajnos vannak olyan emberek a neten, akik nem kivánt cselekmedeteikkel megzavarják a szobák nyugalmát. Ezért kellenek opok a szobákba. De tudjuk, hogy az opok is emberek és ök is szeretnének más dolgokkal foglalkozni. Erre jó az automata operátor.
Beállítás: Rabbitrc menü Beállítások / Automata op (bot)
Lehetőségek:
- Írás ismétlés figyleés.
- Ronda szavak
- Kiabálás
- Listák
- Kivétel lista öt nem figyeli a program
- Akick lista ahogy belép automatikusan kirugja a program

Bekapcsolás: amikor egy szobában op agy jobb egérklick a sobában es az elöugró menüben választd az Automata operátor bekapcsolasa pontot.